Image
I morgon fredag stänger anmälan till Stora Bostadsdagen STHLM. Säkra din plats nu!
I morgon fredag stänger anmälan till Stora Bostadsdagen STHLM. Säkra din plats nu!

Stora Bostadsdagen STHLM: I morgon stänger anmälan – säkra din plats nu

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag är det dags för höstens mötesplats med fokus på marknaden för bostadsfastigheter. Ta chansen att uppdatera dig på det allra senaste som händer samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Anmälan stänger i morgon fredag så boka din plats nu!
Publicerad den 23 September 2021

Jacob Karlsson, vd K-Fastigheter, Lennart Weiss, kommersiell direktör och talesperson på Veidekke, Rahel Belatchew, MSA/SAR, DESA, chefsarkitekt och grundare (2006) av Belatchew Arkitekter, Mikael Rånes, vd för Amasten, Mattias Persson, chefekonom och global chef för makroanalys på Swedbank, Anna Grinneby, projektutvecklingschef på OBOS Nya Hem, Mikaela Svefors, medgrundare och kommersiellt ansvarig för Avy, Henrik Svanqvist, vd för proptechbolaget TMPL Solutions, Rebecka Eidenert, vd för Studentbostäder i Sverige AB, Johan Gerklev, hållbarhetschef på Skanska, Peter Wiman, ansvarig för analys och fastighetsvärdering på EY, Cecilia Holmström, arkitekt och vd för ÅWL Arkitekter, Magnus Ulaner, miljöchef på HSB Riksförbund, Claudia Wörmann, boendeekonom på SBAB, Patrik Emanuelsson, vd på Heba, Karina Antin, hållbarhetschef på K2A Knaust & Andersson Fastigheter, Tor Borg, analyschef på Byggfakta och CityMark Analys, Maria Pleiborn, demograf och seniorkonsult på WSP, Ted Lindqvist, vd och partner på Evidensgruppen, Katarina Liljestam Beyer, vd för Colive, Jonas Arvidsson, VD och medgrundare av Parakey.
Där har du talarna på Stora Bostadsdagen STHLM nästa torsdag på At Six. Seminariet leds av moderator Anna Bellman.

Anmälan stänger i morgon fredag – säkra din plats nu! (Grupprabatt 4 för 3, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod.
Din anmälan är ombokningsbar fram till midnatt dagen före eventet. Det här seminariet erbjuder även digitalt deltagande.

Se programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News. Partnerföretag är TMPL Solutions.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige