Image
Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och bostadspolitisk expert, medverkar på Stora Bostadsdagen STHLM nästa torsdag.
Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och bostadspolitisk expert, medverkar på Stora Bostadsdagen STHLM nästa torsdag. Bild: Veidekke

Stora Bostadsdagen STHLM: Weiss om bostadstongångarna i valet

Stora Bostadsdagen Nästa torsdag arrangeras Stora Bostadsdagen STHLM på At Six i Stockholm. I en av punkterna ger Lennart Weiss, kommersiell direktör på Veidekke och bostadspolitisk expert, sin syn på hur höga, eller låga, bostadstongångarna blir i det stundande valet.
Publicerad den 21 September 2021

Ett år kvar till valet. Bostadspolitiken brukar inte prioriteras speciellt högt men den här gången har de i och med debatten (med efterföljande parlamentarisk kris) om "marknadshyror" nått nya höjder. Vad händer med tonläget i bostadsfrågan nu och fram till valet? Hur blir det med kreditrestriktioner och ränteavdragsrätten, reavinstskatten och allt annat? Sveriges kanske mest initierade bostadsdebattör, Lennart Weiss, ger sin syn på situationen på Stora Bostadsdagen den 30 september.

Det är på Stora Bostadsdagen STHLM på du uppdaterar dig på det allra senaste inom sektorn samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter!

Säkra din plats här! (Utnyttja gärna vår mängdrabatt: gå fyra betala för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod).
Vi erbjuder även digitalt deltagande på det här seminariet.

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Stora Bostadsdagen STHLM arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News.

Partnerföretag är TMPL.

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige