Image

Stina Samuelsson gör comeback i köpcentrumbranschen

Karriär Stina Samuelsson arbetade under flera år på Centrumutveckling före bolagets rekonstruktion. Därefter har hon arbetat som PR-konsult och copywriter. Nu gör hon dock comeback i köpcentrumbranschen.
Publicerad den 5 September 2011
Stina Samuelsson. Bild: A&P Fastighetstransaktioner. Bild: A
Stina Samuelsson. Bild: A&P Fastighetstransaktioner.

Stina Samuelsson är nyanställd inom marknad och kommunikation på A&P Fastighetstransaktioner i Jönköping. A&P Fastighetstransaktioner verkar över södra Sverige med uppdrag inom transaktioner, uthyrning och fastighetsutveckling och är bland annat kommersiell rådgivare i Atollenprojektet. Stina Samuelsson med en bakgrund från Centrumutveckling gör därmed comeback i köpcentrumbranschen.

Stina Samuelsson kommer närmast från den lokala kommunikationsbyrån Kompago som PR-konsult och copywriter. Innan dess arbetade hon en längre tid på Centrumutveckling i Stockholm med köpcentrumprojekt i Sverige och utomlands.

– Vi är glada att ha knutit till oss en medarbetare med stort kunnande om detaljhandelsfastigheter och kommunikation. Det förstärker vårt erbjudande som kvalificerad partner i fastighetsutvecklingsprojekt i stadskärnor och externa lägen, säger Jörgen Larsson, A&P Fastighetstransaktioner.

A&P Fastighetstransaktioner grundades i början på 2000-talet och har idag sex medarbetare. De senaste åren har man varit rådgivare i några av de största transaktionerna i regionen och är kommersiell rådgivare och uthyrningsansvarig i Atollenprojektet. Atollen är en utveckling av stadskärnan i Jönköping på drygt 40 000 kvadratmeter där Ekblads Fastigheter AB, Corallen (dotterbolag till Castellum), HSB Göta och Jönköpings kommun bygger butiker, bostäder, kontor och parkering.

– Jönköpingsregionen har en fantastisk potential med sitt strategiska läge, befolkningstillväxt och visionära fastighetsägare. Jag ser fram emot att vara en del av A&P Fastighetstransaktioners team vars långa erfarenhet, breda kompetens och goda nätverk är en stor styrka. I min roll hoppas jag på flera sätt kunna bidra till lönsamma projekt för investerare och skapa sköna miljöer för framtidens konsumenter, säger Stina Samuelsson.

Relaterade artiklar

Ämnen

A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Sedan tidigt 2000-tal har A&P Fastighetstransaktioner utvecklat ett omfattande nätverk och förmåga att genomföra fastighetstransaktioner inom Sveriges storstadsområden, likväl inom mindre likvida regionala och lokala marknader. Vi tror att bredden på vårt nätverk, proaktiva inställning, strukturerat arbetssätt och engagemang i varje transaktion är nyckeln till framgångsrika affärer och vår leveransförmåga, särskilt på mindre likvida marknader.

A&Ps uppdrag innefattar transaktioner av enskilda fastigheter, portföljer och utvecklingsprojekt i södra Sverige från våra kon...

Läs mer om A&P Fastighetstransaktioner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige