Image

Stenvalvet rekryterar förvaltare

Karriär Stenvalvet förstärker sin organisation ytterligare genom att rekrytera Bo Kindström som förvaltare i Dalarna. Han kommer närmast från Falu Kommun där han arbetat som förvaltare i två år.
Publicerad den 18 Maj 2015

Bo Kindström har tidigare arbetat på GE Capital Real Estate och känner väl till en del av fastigheterna som ingick i fastighetsbeståndet som Stenvalvet förvärvade i Roxannetransaktionen.

Stenvalvet äger elva fastigheter i Dalarna omfattande drygt 70 000 kvadratmeter. Bo Kindström kommer att rapportera till regionchef Göran Sääf och i och med rekryteringen öppnar Stenvalvet nu ett lokalkontor i Falun.

- Bo kommer med sin närvaro i Dalarna, kompetens och erfarenhet att förstärka förvaltningsorganisationen på ett bra sätt. Att vara nära våra hyresgäster gör att vi kan behålla våra korta beslutsvägar, säger regionchef Göran Sääf.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige