Image

Stenvalvet upprättar ekonomifunktion – rekryterar tre nya medarbetare

Bolag Fastighets AB Stenvalvet har beslutat att upprätta en ekonomifunktion och tar därmed hem den nu outsourcade funktionen. I och med detta förstärks ekonomiavdelningen med tre nya medarbetare.
Publicerad den 20 Oktober 2015

Pia Holm arbetar som bolagsansvarig och ansvarar för framtagandet av nya hyresavtal. Hon kommer närmast från GE Capital Real Estate. Elisabeth Rosenqvist ansvarar för momshantering, fastighetsskatt samt arbetar som bolagsansvarig. Elisabeth kommer närmast från Hemsö Fastighets AB. Katarina Holmblad arbetar som hyresadministratör och ansvarar för leverantörsreskontran och är även bolagsansvarig. Katarina kommer närmast från CBRE.

– Alla tre har gedigen erfarenhet från fastighetsbranschen och vi är mycket nöjda med rekryteringarna och hälsar dem välkomna till Stenvalvet. Vi kommer under hösten att fokusera på att bygga upp Stenvalvets ekonomiavdelning, säger Susanne Telby, Redovisningschef.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige