Image

Stenvalvet förlänger med Trafikverket

Uthyrning Fastighets AB Stenvalvet har förlängt hyresavtalet med Trafikverket i fastigheten Vapnet 1 i Eskilstuna med sex år. Trafikverket kommer att hyra cirka 2 800 kvadratmeter med plats för 148 arbetsplatser.
Publicerad den 15 Juni 2015
Stenvalvet förlänger hyresavtalet och skapar samtidigt nya kontor åt Trafikverket i Eskilstuna. Bild: Stenvalvet
Stenvalvet förlänger hyresavtalet och skapar samtidigt nya kontor åt Trafikverket i Eskilstuna.

I samråd med Trafikverket har Stenvalvet tagit fram en ny kontorslösning som bättre passar myndighetens behov. Anpassningen av lokalerna planeras starta under sommaren 2015 och pågå under cirka åtta månader.

Stenvalvets regionchef Tobias Kölborg:

– Tillsammans med Trafikverket skapar vi nu en ny och modern kontorslösning som är anpassad efter de behov som finns. Vi önskar Trafikverket välkomna till ytterligare sex år i fastigheten.

Fastigheten Vapnet 1 har efter Trafikverkets flytt två plan om totalt cirka 1 900 kvadratmeter för moderna kontorslösningar vakanta.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige