Image

Stejla och Colliers hyr ut till skola

UTHYRNING Colliers kontorsgrupp har förmedlat en ny hyresgäst till Stejla Fastigheters lokaler på Ebbe Lieberathsgatan i Krokslätt, Göteborg. Hyresgästen är Kunskapsskolan och anpassningar av fastigheten pågår nu för fullt.
Publicerad den 29 Januari 2010

I augusti drar Kunskapsskolan igång sin nya skola för elever i årskurs 6-9 i de nyrenoverade lokalerna. Första året tar skolan i Krokslätt emot cirka 300 elever, fördelat på skolår 6-8. Fullt utbyggd kommer skolan att ha plats för 400 elever i skolår 6-9. Den totala uthyrda ytan är 2 650 kvadratmeter.

Det här blir Kunskapsskolans första grundskola i Göteborg. På sikt räknar Kunskapsskolan med minst tre grundskolor till i Göteborg med kranskommuner.

- Vår uppgift på Colliers kontorsuthyrning är att hjälpa fastighetsägare att öka värdet på sina fastigheter genom att finna nya användningsområden och hyresgäster. Denna uthyrning är ett strålande exempel då en gammal guldfabrik byggs om till en ny modern skola av Stejla Fastigheter tillsammans med Kunskapsskolan. Det är mycket som skall klaffa och det är en spännade och utmanande process att ta sig från idé till avslut säger Lotta Walldén, uthyrningschef på Colliers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige