Image

Stejla köper i Kungsbacka

Transaktioner Stejla Fastigheter har förvärvat tre kontors- och industrifastigheter på Energigatan i Kungsbacka.
Publicerad den 3 November 2016
Annons
Image

Fastigheterna Varla 2:385, Varla 2:387 och Varla 2:389 har en total uthyrningsbar yta om 6 500 kvadratmeter. Newsec har rådgivare till säljaren som är en privat aktör.

- Vi upplever ett fortsatt stort intresse på transaktionsmarknaden i sydvästra Sverige och ser en ökad efterfrågan inom de flesta fasighetssegmenten, säger Mattias Andersson, vd på Newsec Investment.

Stejla Fastigheter är ett familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i Västsverige.

- Vi är glada för att ha förvärvat dessa kontors- och industrifastigheter i norra Varla Industriområde och förvärvet ligger i linje med våra planer att växa, säger Göran Stenfeldt, Stejla Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige