Image

Stejla köper i Kungsbacka

Transaktioner Stejla Fastigheter har förvärvat tre kontors- och industrifastigheter på Energigatan i Kungsbacka.
Publicerad den 3 November 2016

Fastigheterna Varla 2:385, Varla 2:387 och Varla 2:389 har en total uthyrningsbar yta om 6 500 kvadratmeter. Newsec har rådgivare till säljaren som är en privat aktör.

- Vi upplever ett fortsatt stort intresse på transaktionsmarknaden i sydvästra Sverige och ser en ökad efterfrågan inom de flesta fasighetssegmenten, säger Mattias Andersson, vd på Newsec Investment.

Stejla Fastigheter är ett familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter i Västsverige.

- Vi är glada för att ha förvärvat dessa kontors- och industrifastigheter i norra Varla Industriområde och förvärvet ligger i linje med våra planer att växa, säger Göran Stenfeldt, Stejla Fastigheter AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige