Image

SSM förstärker med CFO

Karriär SSM har rekryterat Ola Persson som CFO.
Publicerad den 6 Mars 2014
Ola Persson. Bild: SSM
Ola Persson.

Ola Persson har arbetat som inhyrd konsult på SSM i rollen som TF Ekonomichef sedan augusti 2013. Han övergick per den 1 februari 2014 i en permanent tjänst som CFO. Tjänsten ingår i bolagets företagsledning.

- Under vintern har jag lärt känna SSM i min tillfälliga roll som Ekonomichef. Jag har stormtrivts och det känns mycket inspirerande att fortsätta arbeta i bolaget som CFO. SSM inledde 2012 en spännande resa mot att bli en av Stockholms större bostadsutvecklare och jag hoppas med mina erfarenheter inom finansanalys och som entreprenör kunna bidra till bolagets fortsatta utveckling mot det målet, säger Ola Persson.

Ola Persson har en betydande finansutbildning och bred internationell erfarenhet från varierade yrkesroller med affärsnära finansiell inriktning. Meritförteckningen omfattar såväl Investment Manager-jobb på Alliance Capital Partners som CEO-befattning, och styrelseledamot på Schweiziska Mondial Asset Management Group. Han är även grundare av Persson & Westling Pantbank och kommer senast från BDO Stockholm där han var redovisningskonsult fram till tillträdet som Tillförordnad Ekonomichef på SSM.

- Ola har gjort ett fantastiskt jobb under hösten och vintern. Jag är mycket glad över att vi genom rekryteringen av Ola som CFO skapat en breddning och förstärkning inom ekonomi och finans i bolaget. Jens Rydell var tidigare och kommer fortsatt att vara ekonomichef för SSM. Under föregående år anställde SSM 19 personer, idag är vi 34 anställda i bolaget, säger vd Mattias Roos.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige