Image
Peter Strand.
Peter Strand. Bild: SLP

SLP fyller nyligen förvärvad Malmöfastighet

Uthyrning SLP köpte i våras fastigheten Flygstationen 1 i Malmö. Den 9 000 kvadratmeter stora fastigheten hade då 60 procents vakans – nu är samtliga ytor uthyrda.
Publicerad den 11 November 2021

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till inre ringvägen och har därför bra tillgänglighet till både E6 och E22.

SLP har nu tecknat ett femårigt hyresavtal med Printhuset på en lokal omfattande 1 200 kvadratmeter. Sedan tidigare har SLP kommunicerat att bolaget tecknat ett tioårigt hyresavtal med Kamux på en lokal omfattande 4 000 kvadratmeter. De båda hyresgästerna tillträder sina lokaler sommaren 2022. Därmed är hela fastigheten fullt uthyrd.

– Vi såg stor potential när vi förvärvade den aktuella fastigheten och var trygga i att vi skulle kunna fylla de stora vakanser som fastigheten drogs med. Vårt gedigna uthyrningsarbete har på kort tid gett resultat och vi är glada över att nu kunna konstatera att fastigheten är fullt uthyrd till stabila hyresgäster. Vi bygger därigenom ytterligare värde för våra ägare, helt i linje med vår affärsplan, säger Peter Strand, vd på SLP.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige