Image

Skulden till Mitthem betald

AFFÄRER Wallholmen har nu betalat sin skuld till Mitthem på 210 000 kronor.
Publicerad den 30 November 2009

Mitthems vd hotade att sätta Wallholmen och bolagets moderkoncern i konkurs för skulden, som Wallholmens vd Thomas Olsgården tidigare har menat att inte skulle behöva betala.

Men nu är den alltså betald.

- Valet var mycket enkelt. Vi har närmare 1500 lägenheter och värnar givetvis om våra hyresgäster trygghet, säger Thomas Olsgården, som är fortsatt kritisk till Mitthem och dess vd Hans Selling.

- Mycket olustigt att en kommunal tjänsteman ges tillåtelse att uppträda på detta fruktansvärda vis. När man till och med gör uttalanden på andra orter så är uppsåtet väldigt tydligt. Man vill helt enkelt skrämmas, säger Olsgården.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Alvendal om produktivitetsbetänkandet: "Kraftig överbyråkratisering i Sverige"

Bostäder I veckan kom Produktivitetskommissionen med sitt delbetänkande, med Kristina Alvendals rapport som bilaga. Fastighetssverige tog ett snack med Alvendal om hennes tankar kring rapporten, delbetänkandet och vägen framåt för svenskt bostadsbyggande.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige