Image
Skanska får uppdrag i USA.
Skanska får uppdrag i USA. Bild: Istock

Skanska bygger skola i USA – ordervärdet är 770 miljoner kronor

Bygg/Arkitektur Skanska har tecknat avtal med Wake County Public School System om att bygga en ny mellanstadieskola i Fuquay-Varina, North Carolina, USA. Kontraktet är värt cirka 770 miljoner kronor, vilket kommer att inkluderas i orderingången för USA för det tredje kvartalet 2022.
Publicerad den 4 Oktober 2022

Kontraktet omfattar byggnationen av en ny 74 000 kvadratmeter stor mellanstadieskola, inklusive en utomhusidrottsanläggning, gymnastiksalar, klassrum, teater och matsal.

Byggnationen startade i maj 2022 och beräknas vara slutförd 2024.

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige