Image

Silén till Fasticon Kompetens

Karriär Fasticon Kompetens rekryterar Lena Silén. Hon kommer närmast från Transearch International Sweden.
Publicerad den 9 December 2011

– Vi är väldigt glada att kunna knyta Lena Silén till oss, hon är en mycket erfaren rekryteringskonsult och kommer att vara ett bra komplement till vår verksamhet. Just nu händer det mycket på Fasticon, vi expanderar och blir fastighetsbranschens mötesplats, vilket ställer höga krav på våra konsulters kompetens och specialistkunskaper, säger Jonas Gustavsson, vd på Fasticon Kompetens.

Lena Silén har en lång och gedigen erfarenhet av att rekrytera specialister och chefer till olika branscher, varav fastighetsbranschen är en av dem. Närmast kommer Lena från Transearch International Sweden AB där hon hade rollen som Executive Search-konsult.

Sedan 1997 har Lena arbetat i rollen som rekryterings- och HR-konsult och har bland annat varit anställd på Manpower, Meritmind AB, där hon har deltagit i deras uppbyggnadsfas. Lena har läst samhällsvetarlinjen vid Umeå Universitet. På Fasticon Kompetens kommer hon att arbeta i rollen som rekryteringskonsult och hon kommer att bidra med sin kunskap i bolagets förändringsarbete.

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY