Image
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter.
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter. Bild: Signatur Fastigheter

Signatur säljer till BRF i Rågsved

Transaktioner Signatur Fastigheter har avträtt tomträtten till fastigheten Vallhunden 7 i Stockholm till Bostadsrättsföreningen Vallhunden i Rågsved.
Publicerad den 8 Juni 2020

I samband med bostadsrättsföreningens tillträde har husets lägenheter upplåtits med bostadsrätt till sina medlemmar. Signatur Fastigheter innehar 40 bostadsrättsandelar och har idag avyttrat 20 av dessa för en sammanlagd köpeskilling om drygt 23 miljoner kronor. Detta försäljningspris överstiger erlagda insatser för de 20 upplåtna lägenheterna med 15 procent.

Kvarvarande 20 lägenheter kommer Signatur Fastigheter sälja på öppna marknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Trianon på Branschguiden

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 145 fastigheter om 460 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 82 procent bostads- och samhällsfastigheter och 18 procent kontors- och handelsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 september 2021 på...

Läs mer om Fastighets AB Trianon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige