Image

Signalisten samarbetar med Bredband 2

Bostäder Bostadsstiftelsen Signalisten och Bredband 2 har träffat ett avtal om leverans av internetaccess. Avtalet gäller Signalistens alla fastigheter och cirka 3 900 lägenheter.
Publicerad den 18 Mars 2016

Med Bredband 2 som operatör kan Signalisten erbjuda sina hyresgäster ytterligare en tjänsteleverantör av bredband, TV och telefoni.
 
– Vi är glada att vi, i och med detta avtal, kan erbjuda våra hyresgäster större valfrihet att välja leverantör. Det är en långsiktig lösning som leder till ökad konkurrens och helt klart pressade priser, vilket självklart är till förmån för våra hyresgäster, säger Thomas Andersson, distriktschef på Signalisten.

– Vi är glada att Signalisten ger oss förtroendet och detta visar ännu en gång hur starkt vårt erbjudande är till fastighetsägare och deras hyresgäster, säger Daniel Krook, vd för Bredband 2.
 
Med start omgående kan hyresgästerna välja att teckna avtal med Bredband2 för att få leverans den 1 oktober 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige