Image

Senab startar nytt affärsområde

Bolag Senab - specialiserat på att hjälpa företag med inredning – utvecklar nu sin verksamhet. Med ett nytt affärsområde – Senab Services – får kunderna hjälp med utveckling och service av hela arbetsplatsen – från lokalstrategi och tekniklösningar till lokalvård och bemanning av internservice.
Publicerad den 9 Maj 2011
Stefan Holmlund. Bild: Senab. Bild: Senab
Stefan Holmlund. Bild: Senab.

– Det här har blivit en naturlig utveckling i takt med att vi kommit allt närmare våra kunder och fått allt större förtroenden. Flera kunder efterfrågar att vi tar ett helhetsansvar för deras arbetsplatser – ett område vi under flera decennier byggt upp en specialexpertis kring, säger Anders Dahl, vd på Senab.

Senab startar nu det nya affärsområdet Services, med Stefan Holmlund som chef.
Han har tidigare arbetat för ISS, Ramböll Projektledning och Struktur.

– Allt fler företag inser vikten av att ha så bra arbetsplatser som möjligt och att ha en arbetsmiljö som utvecklas i takt med att man förändras. Här kan vi hjälpa våra kunder att både öka sin lönsamhet och få nöjdare medarbetare genom att ta ansvar för deras arbetsmiljö, säger Stefan Holmlund.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige