Image
Bild: Nasdaq

SBB tar klivet upp till huvudlistan

Bolag Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB noteras på Nasdaq Stockholm.
Publicerad den 12 September 2019

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB:s aktier för upptagande till handel på huvudlistan på sedvanliga villkor.

Första dagen för handel i SBB:s aktier på Nasdaq Stockholm är planerad till fredagen den 20 september 2019. Sista handelsdag för SBB:s aktier på Nasdaq First North Premier Growth Market beräknas vara torsdagen den 19 september 2019.

De aktier som upptas till handel kommer att handlas med såväl oförändrade kortnamn som ISIN-koder och inga nya aktier kommer att emitteras i samband med noteringen på Nasdaq Stockholm.

– Vi har haft en uttalad ambition att genomföra ett listbyte till Nasdaq Stockholm under 2019 och det känns bra att nu kunna ta detta viktiga steg, säger Ilija Batljan, vd och grundare av SBB.

Missa inte Ilija Batljans framträdande på Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på UKK den 9 oktober – anmäl dig här (Boka tidigt-erbjudandet 4 för 3 stänger i morgon fredag!).

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Nackas nya centrum

Bygg/Arkitektur Första etappen i utvecklingen av Orminge Centrum börjar ta form och nu kan Fastighetssverige berätta mer om gestaltningarna och det snabbväxande fastighetsbolagets del av kakan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY