Image

SBB köper i Vårberg

Transaktioner Samhällsbyggnadsbolaget i Norden köper tomträtten till fastigheten Stockholm Vårholmen 6 i Vårbergs centrum – nyproducerade bostäder och en förskola intill Vårbergs tunnelbanestation.
Publicerad den 10 April 2018
Ilija Batljan Bild: SBB
Ilija Batljan

De nybyggda bostadshusen rymmer 79 lägenheter fördelade på 4 200 kvadratmeter. Förskolan, med en uthyrningsbar yta om 900 kvadratmeter, är uthyrd till Pysslingen med en hyreslängd på 15 år. Hyresintäkt för 2018 uppgår till cirka 10,9 miljoner kronor.

Säljare är Scandinavian Property Group (SPG).

Tillträde skedde 9 april 2018.

- Fastigheten med sitt kollektivtrafiknära läge passar väl in i vår tillväxtstrategi i de nordiska storstadsregionerna där vi redan har cirka 60 procent av vårt fastighetsbestånd, kommenterar Ilija Batljan, vd och grundare av Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige