Image
Kristina Sawjani.
Kristina Sawjani. Bild: Mengus

Sawjani till Amastens styrelse

Bolag Rickard Backlund och Jenny Wärmé avböjer omval till Amastens styrelse. De ersätts av Anneli Lindblom och Kristina Sawjani.
Publicerad den 2 Mars 2020

Anneli Lindblom är CFO för Cabonline Group, som är den ledande teknologi- och tjänsteleverantören till taxiindustrin i Norden. Hon har mångårig erfarenhet som CFO och har tidigare varit CFO för Accando Group, Proffice AB och Cybercom Group. I tillägg har hon sedan 2013 varit styrelseledamot i Hemfosa där hon också varit ordförande i revisionsutskottet.

Kristina Sawjani är partner och transaktionschef för Mengus, som driver ett antal fastighetsfonder med fokus på kommersiella fastigheter i Stockholm. Hon har gedigen erfarenhet av fastighetstransaktioner och har tidigare bland annat arbetat för Folksam, Afa och Catella. I tillägg har hon erfarenhet av styrelsearbete i Nyfosa.

Den föreslagna styrelsen i sin helhet: Magnus Bakke, Jonas Grandér, Bengt Kjell (ordf), Jakob Pettersson, Peter Wågström, Anneli Lindblom och Kristina Sawjani.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige