Image

Savills rekryterar från Unibail-Rodamco

KARRIäR Savills förstärker sin handelskompetens ytterligare. Nu har man rekryterat Annika Drotz, för närvarande förvaltningsansvarig inom Unibail-Rodamco Nordics.
Publicerad den 27 Maj 2010

Annika Drotz har rekryterats för att ytterligare förstärka Savills specialistkompetens inom köpcentrum och övrig handel. Annika har de senaste åren ansvarat för förvaltningen av Unibail-Rodamcos nordiska köpcentrum. Hon har tidigare arbetat med såväl värdering som transaktioner och även uppbyggnad och applicering av enhetliga förvaltnings- och rapporteringssystem.

Annika Drotz kommer att ansvara för handelssegmentet inom Savills rådgivningsverksamhet omfattande förvaltningsfrågor, värdering och transaktioner, samt strategi och utveckling.

Annika Drotz kommer också att spela en viktig roll vid uppbyggnaden av Savills fastighetsförvaltning i Sverige och så småningom även övriga nordiska länder.

- Vi är mycket glada att kunna knyta till oss Annika, som inte bara förstärker vår handelskompetens utan vars anställning även utgör startskottet för vår fastighetsförvaltning i Sverige, säger Ulf Nilsson, vd för Savills i Sverige.


Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige