Image

Säljer miljonparkering i Stockholm

Stockholm Priserna på garageplatser har stigit kraftigt. Just nu säljer mäklarfirman Alexander White en garageplats i bostadsrättsform för 1,1 miljoner kronor.
Publicerad den 14 Oktober 2015
Luntmakargatan, Stockholm. Bild: Alexander White
Luntmakargatan, Stockholm.

Garageplatsen ligger på Luntmakargatan 86 och beskrivs som ”lättillgängligt belägen i garaget” och ”i mycket gott skick”.

Mathias Ringberger är ansvarig mäklare för försäljningen och har under sin tid på Alexander White hunnit sälja sex garageplatser runt om i Stockholm, varav en på Floragatan förra året, till rekordpriset 1 275 000 kronor.

Enligt Mathias har priset på garageplatser gått upp mycket de senaste åren.

– Jag sålde en annan garageplats på Floragatan 2006. Då gick den för 250 000 kronor så priserna har ökat mycket. Jag bedömer att det fortsatt kommer att vara en bra investering. Utbudet av garageplatser av denna typ är lågt samtidigt som efterfrågan är stor. Just denna på Luntmakargatan är dessutom lättillgängligt belägen i ett välhållet garage på mycket attraktiv adress, så jag tror att intresset för denna kommer att bli stort, säger Mathias Ringberger, ansvarig mäklare och delägare på Alexander White.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige