Image
Jessica Orrmyr.
Jessica Orrmyr. Bild: Colligent

Så kommer du till rätta med olaglig andrahandsuthyrning

Stora Bostadsdagen Till följd av bostadsbristen har den olagliga andrahandsuthyrningen ökat stort de senaste åren. På Stora Bostadsdagen berättar Colligents chefsjurist Jessica Orrmyr om hur man effektivt kan rensa bland hyresgäster som misstänks hyra ut olagligt.
Publicerad den 27 December 2017

Fastighetssveriges seminarium Stora Bostadsdagen hålls på Clarion Hotel Sign i Stockholm den 14 februari. Det är en heldag där en mängd olika aspekter av bostadsmarknaden behandlas, allt från bostadspolitik till analyser av bostadspriserna på förvaltningsobjekt.

Bland annat berättar Jessica Orrmyr, chefsjurist på Colligent om tillvägagångssätt och erfarenheter kring hur man går till väga för att motverka olaglig andrahandsuthyrning.

Inkassobolaget Colligent är ett dotterbolag till börsnoterade Collector Bank. Bolaget har över 500 fastighetsbolag som kunder.

Du anmäler dig till Stora Bostadsdagen här och du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Stora Bostadsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 12 oktober, 09.00 – 16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15).

Pris: 5995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Årets mötesplats med 100% fokus på bostadsfastigheter!
Investeringar i bostadsfastigheter har länge varit en av de säkraste investeringarna i fastighetssektorn. Men hur ser läget ut framåt i det nya klimatet med inflation och stigande räntor? Vad händer med nyproduktionsmarknaden och yielderna? Hur formas bostadspolitiken i det nya politiska klimatet? Kort sagt; vart är bostadsmarknaden på väg?
Stora Bostadsdagen är den självklara mötesplatsen för dig i bygg- och fastighetsbranschen som är intresserad av bostadssegmentets alla aspekter. Här blir du uppdaterad på de allra senaste trenderna och affärsmöjligheterna samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:https://fastighetssverige.se/Partner:Film från tidigare event:

Mer från Fastighetssverige