Image
Bild: Istock

Ruda lämnar Lilium för Mind Real Estate

Karriär Stefan Ruda lämnar Fastighets AB Lilium för att istället ansluta till Mind Real Estate som senior fastighetskonsult med start i september.
Publicerad den 26 Juni 2023
Stefan Ruda. Bild: Mind Real Estate
Stefan Ruda.

Stefan Ruda har varit kommersiell förvaltare på Lilium sedan december 2015 och kommer alltså ansluta till Mind Real Estate som senior fastighetskonsult i september.

Mind Real Estate beskriver sig som ett bolag som hjälper fastighetsägare att första sina kunders behov, så att de kan erbjuda lösningar som redan från början överensstämmer med behoven idag och över tid. Genom att öppna upp för moderna lösningar och visa på konsekvenserna av relevanta alternativ ska de säkerställa ständig relevans och en långsiktig relation mellan fastighetsägare och hyresgäst.

Mind Real Estate består av ett litet antal seniora rådgivare inom framför allt kontor och handel.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför startar Areim ett JV med fokus på centraleuropeisk logistik

Bolag Areim har etablerat ett nytt joint venture med fokus på Centraleuropa tillsammans med VGP. Efter JV:ts första förvärv berättar Erik Vikbladh, CIO och Partner på Areim, för Fastighetssverige om partnerskapet med VGP och hur logistikmarknaderna i JV:ts fokusländer Frankrike, Tyskland, Ungern, Tjeckien och Slovakien skiljer sig från marknaderna i Sverige och de nordiska länderna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige