Image
Maria André Ahlgren.
Maria André Ahlgren.

Rikshem rekryterar HR-chef

Karriär Maria André Ahlgren har utsetts till ny HR-chef på Rikshem. Hon kommer att ingå i ledningsgruppen och tillträder den 9 mars 2022.
Publicerad den 8 Mars 2022

Maria André Ahlgren har gedigen erfarenhet av HR och har bland annat varit HR-chef på Coor Service Management där hon också ingått i ledningsgruppen. Senast kommer hon från egen verksamhet och hon har även lång erfarenhet från Accenture. Hon har en magisterexamen i företagsekonomi från Linköpings universitet med specialisering på organisationsteori och strategi.

– Medarbetarna är grunden till företagets framgång och HR-funktionen spelar en viktig roll i att bidra med rätt förutsättningar för att Rikshem ska vara en attraktiv arbetsgivare. Marias erfarenhet som ledare och hennes såväl strategiska som operativa kunskaper i HR-frågor kommer att vara viktiga för att utveckla både företaget och medarbetarna vidare, säger Anette Frumerie, vd Rikshem.

– Jag ser fram emot att börja på Rikshem och utveckla HR-arbetet vidare. Rikshem är i en spännande fas där min erfarenhet av att leda i förändring och att kunna balansera mellan HR och det företagsövergripande kommer att kunna bidra till verksamhetens fortsatta utveckling, säger Maria André Ahlgren, tillträdande HR-chef.

Maria André Ahlgren tillträder som HR-chef den 9 mars 2022.
Ledningsgruppen består då av:

Anette Frumerie, vd
Anders Lilja, CFO
Andrea Cedwall, chef portföljstrategi och transaktion
Carl Conradi, chefsjurist
Catrin Viksten, chef samhällsfastigheter (tillträder 1 april)
Elin Sjöstrand, chef projektutveckling
Fredrik Edlund, förvaltningschef
Jennie Wolmestad, kommunikationschef
Maria André Ahlgren, HR-chef
Petter Jurdell, JV-ansvarig
Sandra Isberg, verksamhetsutvecklingschef

Ämnen

Rikshem AB på Branschguiden

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Där erbjuder vi tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF. Läs mer på rikshem.se

Läs mer om Rikshem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige