Image

Riksbyggen får uppdrag av ByggVesta

FöRVALTNING Riksbyggen har tecknat ett tvåårigt ramavtal om fastighetsförvaltning och fastighetsservice i Sverige med ByggVesta Bo AB. Avtalet startar den 1 mars 2010 och omfattar till att börja med bostäder i Stockholm.
Publicerad den 23 Februari 2010

ByggVesta är ett utvecklingsorienterat företag som utvecklar, producerar och äger hyresrätter. Riksbyggen kommer i samarbetet med ByggVesta att, förutom fastighetsförvaltning och fastighetsservice, också bistå Bygg Vesta redan i projekteringsfasen med expertkompetens inom fastighetsförvaltning.

- Riksbyggen är en samarbetspartner som känns mycket bra och vi får på detta sätt möjlighet att klara våra högt ställda mål både vad gäller hyresgästernas kundnöjdhet och på hållbart boende på alla de orter där vi nu satsar, Riksbyggen har erfarenheten, ett starkt driv och viljan att utvecklas, säger Gunnar Nordfeldt, vd på ByggVesta.

- Vi är naturligtvis mycket glada med att inleda ett långsiktigt strategiskt samarbete med ByggVesta. ByggVesta producerar hyresrätter på flera orter i landet och Riksbyggens heltäckande organisation med lokal förankring passar väl in i våra gemensamma ambitioner framöver, säger Ola Gräsberg, marknadsområdeschef för Riksbyggen Stockholm Kommersiella.

- Att dessutom få komma in tidigt i byggprocessen skapar en extra intressant dimension inom fastighetsförvaltningen, där vi nu tar samarbetet ett steg vidare för ökad kundnöjdhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige