Image
Anna Brännström.
Anna Brännström. Bild: Revelop

Revelop rekryterar Head of ESG and Impact

Bolag Revelop stärker organisationen och rekryterar Anna Brännström till den nyinrättade rollen som Head of ESG and Impact.
Publicerad den 18 November 2022

Rekryteringen av Anna Brännström som Head of ESG and Impact sker för att fördjupa och utveckla Revelops ESG-strategi och förmåga inom området. Rollen, som är nyinrättad, innebär att Anna Brännström har övergripande ansvar operativt och strategiskt för Revelops arbete inom ESG och Impact. I rollen ingår även att se till att Revelop alltid är i framkant inom området.

Anna Brännström har nära 15 års erfarenhet inom hållbarhet och affärsutveckling från bland annat Coor, Caverion, Dalkia och senast Loomis där hon var Chief Sustainability Officer.
– Jag är glad över att kunna välkomna Anna Brännström till en ny strategisk roll för Revelops utveckling. Det är avgörande för oss att stärka bolaget med rätt kompetens samtidigt som vi driver utvecklingen mot ökad hållbarhet. Anna kommer att fördjupa vårt ESG-arbete och aktivt bidra till att växla upp vår strategi att ta fastigheter från brunt till grönt, säger Thomas Sipos, koncernchef.

Anna Brännström tillträder tjänsten den 21 november och tar plats i ledningsgruppen.
– Jag tilltalas av Revelops vision och engagemang, att som fastighetsägare ta ansvar både inom och utanför fastighetsgränsen. Det känns kul att få driva utvecklingen framåt hos ett bolag som strävar efter att vara i framkant, säger Anna Brännström.

Med den nya rekryteringen har Revelop totalt 48 medarbetare i Stockholm och Göteborg.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige