Image

Reumatikerförbundet till Hagastaden

Uthyrning Reumatikerförbundet flyttar sitt huvudkontor till Life Science-klustret i Hagastaden.
Publicerad den 1 December 2015

I år fyller Reumatikerförbundet 70 år och firar detta med en effektivisering och modernisering av sitt huvudkontor genom en flytt till. Reumatikerförbundet flyttar i april 2016 in i nya lokaler om 743 kvadratmeter på Hälsingegatan 43 i fastigheten Blästern 11, ägd och förvaltad av Atrium Ljungberg.

Cushman & Wakefield har varit rådgivare i hela arbetet från kravspecifikation, lokalsökning till slutförhandling av avtal samt avveckling av den befintliga lokalen.

- Att få fira Reumatikerförbundets 70-årsjubileum med en flytt till effektiva lokaler i en fastighet med mycket historia och karaktär och som är bättre anpassade efter vår verksamhet känns mycket inspirerande. Att vi nu även kommer att vara verksamma i Life Science-klustret i Hagastaden är helt rätt för vår verksamhet, säger generalsekreterare för Reumatikerförbundet, Leif Salmonsson.

- Det är mycket glädjande att i samband med jubileumsåret kunnat hitta en lösning av nya lokaler för Reumatikerförbundet som bidrar till att man kan bedriva sin verksamhet med stöd till sina medlemmar på ett effektivt sätt, säger Hanna Eriksson, Associate, Occupier Services på Cushman & Wakefield.

- Hagastaden är en arena för Life Science och vi är därför väldigt glada över att Reumatikerförbundet har valt att etablera sig i vårt bestånd just här. Reumatikerförbundet är ett väletablerat förbund som med ett fokus på reumatiska sjukdomar och ett stort antal medlemmar kommer att bli en del av och stärka det Life Science-kluster som just nu växer fram i Hagastaden, säger Camilla Lemnell, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg AB.

Reumatikerförbundet är organiserat i 177 föreningar indelade i 24 distrikt med nära 50 000 medlemmar.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige