Image

Rekord i produktionsstarter för SSM

Bygg/Arkitektur SSM produktionsstartar 501 lägenheter i fjärde kvartalet, SSM:s högsta siffra hittills för ett enskilt kvartal.
Publicerad den 28 December 2015

Det är projekten Turbinhallen (205 lägenheter), West Side Solna (266) och Twin House (30) som efter knappt två månaders försäljning uppnått så hög andel bindande förhandsavtal att de kan produktionsstartas.

Under året har SSM byggstartat totalt 547 lägenheter i fyra projekt, 30 fler än föregående år. Antal byggrätter i pågående produktion har i och med de nya produktionsstarterna ökat från 786 till 1 287.

- Under de senaste åren har vi arbetat hårt för att utveckla produkter som möter vår målgrupp ”Morgondagens stockholmare” och deras förväntningar på en ny bostad. Det är inspirerande att se hur snabbt vår kundstock av nya intressenter fylls på inför våra kommande projekt. Den utvecklingen stärker oss i vår övertygelse om att vi är på rätt väg i att utveckla de produkter vårt kundsegment efterfrågar. Det starkt ökande intresset för våra planerade projekt ger oss stöd i vår fortsatta expansion mot vårt mål att produktionsstarta 1000 bostäder per år från och med 2018, säger Mattias Roos, vd för SSM.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige