Image
Marc von Melen.
Marc von Melen. Bild: Redito

Redito anställer tio

Bolag Under våren har Redito utökat organisationen och anställt tio personer för både sin svenska och finska verksamhet som ett led i att bolaget lagt om den externa förvaltningen till att i huvudsak omfatta teknisk och ekonomisk förvaltning.
Publicerad den 17 Maj 2019

Fredrik Bergkvist, tidigare Newsec, kommer leda ett nytt affärsområde, Commercial Management, tillsammans Laleh Poornasr, tidigare Vasakronan, Mia Lagerqvist, tidigare Deloitte, och Joel Huotilainen, tidigare Bo LKV Helsinki.

Axel Truc, tidigare Citycon, har anställts som Junior Investment Manager. Lina Lundström, tidigare Newsec, och Gustaf Leissner, tidigare Pilotage, stärker upp Reditos Project Management team. Andreas Törnqvist, tidigare Lidl, och Jarmo Pulliainen, tidigare Caverion, har kommit in i rollerna som Head of Technical Management för Sverige respektive Finland. Till sist har bolaget även tagit in Charlotte Hegbart som Office Manager.

– Vi är väldigt glada över att kunna stärka upp bolaget med så pass många nya kompetenta medarbetare. Syftet med att lägga om den externa förvaltningen och utöka organisationen är att komma närmare hyresgästerna samt att få bättre styrning och kontroll på intäkts och kostnadssidan. Det här är ett naturligt steg i och med att bolaget växt så pass kraftigt de senast åren, säger Marc von Melen, vd för Redito.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige