Image

Profi hyr ut i Jakobsberg

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Didaktus Skolor om 2 835 kvadratmeter utbildningslokaler. Avtalet innebär att Didaktus omlokaliserar och utökar sina befintliga lokaler i Profis fastighet JV100 invid Jakobsbergs station.
Publicerad den 23 April 2018
Didaktus Skolor flyttar in i nya lokaler. Bild: Profi Fastigheter
Didaktus Skolor flyttar in i nya lokaler.

Avtalet löper över tio år med tillträde under tredje kvartalet.

Fastigheten, som Profi Fastigheter profilerat under varumärket JV100, ligger i anslutning till Jakobsbergs station på Järfällavägen 100. Profi köpte den 22 000 kvadratmeter stora fastigheten i juni 2015 med stora vakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete.

Övriga hyresgäster är bland annat Järfälla kommun, Friskis & Svettis, Vibblaby husläkarmottagning, Järfälla Djurklinik, Diaverum, Motortrafikskolan och Profis egna koncept för kontorsgemenskap – C/O. 

– Det här är det andra stora avtalet på kort tid i vi tecknar i JV100. Att befintliga hyresgäster tillsammans med oss väljer att investera långsiktigt visar att vår strategi med JV100 är rätt. Vi har på mindre än 3 år skapat en fastighet med verksamheter som är relevanta för många Järfällabor. Det nya avtalet med Didaktus ligger helt i linje med vår strategi för fastigheten, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige