Image

Platzer rekryterar ny CFO

Karriär Fredrik Sjudin rekryteras som ny CFO till Platzer. Han kommer närmast från rollen som CFO på Partillebo. Med sin analytiska profil och stora drivkraft kommer han att fylla en viktig roll i ett växande Platzer. Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning.
Publicerad den 30 Juli 2018
Fredrik Sjudin Bild: Platzer
Fredrik Sjudin

Platzer har rekryterat en ny CFO, Fredrik Sjudin, som tillträder den 30 augusti 2018. Fredrik kommer närmast från rollen som CFO i fastighetsbolaget Partillebo och har tidigare arbetat på bland annat Köpings Bostads AB och Kommuninvest. Fredrik är född 1974 och har en examen som civilekonom från Handelshögskolan vid Örebro Universitet med inriktning finansiering. I rollen som CFO tar Fredrik Sjudin plats i Platzers ledningsgrupp.

Tidigare i år valde Platzers nuvarande CFO, Lennart Ekelund, att säga upp sin anställning för låta andra intressen ta större plats i livet kombinerat med uppdrag i egen verksamhet. Lennart slutar i september.

– Jag är mycket glad att vi har hittat en så bra ersättare till Lennart. Fredriks analytiska profil passar in i ett allt större och växande Platzer och jag är övertygad om att han kompletterar oss övriga i ledningsgruppen, säger P-G Persson, vd på Platzer. Med erfarenhet av såväl ledarskap som liknande arbetsuppgifter kommer han att kunna leda vårt ekonomigäng framåt. Jag ser också potential i att Fredrik med sin stora drivkraft kan utveckla både rollen och sig själv i takt med att bolaget utvecklas.

– Jag har en tid varit redo för att ta nästa steg i min utveckling. Att nu få göra det som CFO på Platzer, och vara med och bidra med min erfarenhet till den tillväxtresa bolaget redan är inne på, ser jag fram emot, säger Fredrik Sjudin, tillträdande CFO på Platzer.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige