Image

Operakällaren till Friends Arena

Uthyrning Friends Arena satsar på helt nya matkoncept och öppnar under våren två nya restauranger inne i arenan i samarbete med Operakällaren.
Publicerad den 10 Mars 2015
Annons
Image
Krögaren Stefano Catenacci och Thomas Perslund, managing director på Friends Arena. Bild: Peter Jönsson
Krögaren Stefano Catenacci och Thomas Perslund, managing director på Friends Arena.

Det handlar om West Lounge c/o Operakällaren och East Lounge c/o Bakfickan. För matkoncept och menyer står den flerfaldigt prisade kocken och hovtraktören Stefano Catenacci.

– Det ligger i tiden att restauranger med hög kvalitet på maten etablerar sig utanför stadskärnorna och för oss känns det otroligt spännande att få göra det på Friends Arena och därmed bidra med något helt nytt i arenasammanhang, säger Stefano Catenacci.

Restaurangerna har lite olika koncept, med det gemensamt att de satsar på högkvalitativa råvaror i en avslappnad miljö. På West Lounge c/o Operakällaren erbjuds en trerättersmeny med bordsservering, i en så kallad open kitchen-miljö, där gästerna kan se när kockarna arrangerar maten. I East Lounge c/o Bakfickan erbjuds ett enklare matkoncept i bufféform.

Båda restaurangerna har fullständiga rättigheter och kommer även att erbjuda ett högkvalitativt dryckessortiment. Restaurangerna, som är en del i Friends Arenas premiumpaketerbjudande, kommer att premiäröppna i samband med finalen av Melodifestivalen 14 mars 2015 och kommer därefter hålla öppet i samband med evenemang på Friends Arena

– Vi är förstås väldigt nöjda att kunna erbjuda mat från en av Sveriges absolut bästa restauranger på arenan. För många av våra gäster är evenemanget en helhetsupplevelse och nu kan vi förlänga den upplevelsen med riktigt bra mat och dryck på arenan, säger Thomas Perslund, managing director på Friends Arena.

Operakällaren kommer även att leverera mat och dryck till Friends Arenas logegäster.
Förutom de nya restaurangerna öppnar också en helt ny supporterbar vid arenans norra läktare inför fotbollssäsongen 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY