Image

Olov Lindgren hämtar ny vd från Navet

Karriär I samband med Olov Lindgrens bolagsstämma den 21 maj kommer Sven Renström att ersätta Jan Ellström som vd. Renström kommer närmast från Navet.
Publicerad den 9 December 2013
Sven Renström. Bild: Navet
Sven Renström.

Sven Renström har varit på Navet i två år. Innan dess jobbade han på Humlegården i elva år.

- Det här känns jättespännande. Det är ett bolag som passar mig väldigt bra, jag har alltid tyckt om att jobba på familjebolag, vilket ju Humlegården också var, säger Sven Renström.

Relaterade artiklar

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som förvaltar 116 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Fastigheterna finns inom Stockholms stad från Farsta i söder till Tensta i norr, med störst koncentration på Södermalm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vi vill bidra till en klimatsmart stad. Vår vision är hållbara miljöer där människor känne...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson adderar nytt uppdrag: "Perfekt upplägg"

Karriär P-G Persson landar ett nytt fint uppdrag när han kliver in i Brixlys Advisory Board. För Fastighetssverige berättar den tidigare Platzer-vd:n om uppdraget, om sitt liv som styrelseproffs och om framtidsplanerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige