Image
Ola Serneke.
Ola Serneke. Bild: Serneke

Ola Serneke bekräftar deltagande i diskussionsforum

Bolag Efter fredagens avslöjande i Göteborgs-Posten bekräftar Ola Serneke att han deltagit i diskussioner på Placeras börsforum under pseudonym.
Publicerad den 29 Januari 2021

Ola Serneke bekräftar deltagandet i ett pressmeddelande där han skriver följande:
– Alla som känner mig vet att jag brinner för mitt bolag, att det engagerar mig dygnets alla timmar och att jag är väldigt mån om att vårt företag och alla våra anställda behandlas rättvist i alla situationer. Detta är också anledningen till att jag deltagit i diskussioner i nämnda forum. Jag är givetvis medveten om de regler som gäller för personer med insyn i bolaget och har varit oerhört noga med att följa dem. Min avsikt har varit att bidra till diskussionen med redan känd och relevant information. Jag förstår nu att detta var fel sätt att göra det på och det kommer inte upprepas. Bolaget Sernekes intressen är alltid högst på agendan och ärlighet är ett av våra kärnvärden. Därför vill jag vara öppen med detta, säger Ola Serneke.

Bolaget framhåller att kommunikation generellt sker i etablerade kanaler och enligt de regler och lagar som finns. Reglerna omfattar givetvis även personal i allmänhet och insynspersoner i synnerhet, skriver bolaget avslutningsvis.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige