Image

Nytt koncept från Kungsleden-bolag

BOSTÄDER Flexator, ett dotterbolag till Kungsleden, lanserar nu något som de flesta småhustillverkare länge arbetat efter - en katalog med föreslagna standardhus.
Publicerad den 23 September 2008

Katalogen presenterar företagets flexibla utbud av byggnader för skolor och förskolor på ett lättöverskådligt sätt och ger helt nya möjligheter att möta kundernas behov. Den första katalogen lanseras under hösten 2008, och kommer att erbjuda två förskolor, en skola och en hybridmodell där man med enkla ingrepp går från förskola till skola.

Flexator kommer även fortsättningsvis att erbjuda skräddarsydda lösningar för de kunder som har behov av det, men med de föreslagna alternativen räknar man med att kunna möta huvuddelen av de behov som finns.

- Detta är ett första steg och en nytändning som kommer att lyfta hela företaget, säger Ola Adolfsson, verkställande direktör på Flexator. Vi tror att våra kunder kommer att gilla detta upplägg då man i ett tidigt skede kan hjälpa kommunerna till enklare och snabbare beslut. Plus att priset bör hamna på en mycket tilltalande nivå jämfört med det projektunika bygget.

Bakgrunden till katalogen ligger delvis i att nya kundgrupper som till exempel friskolor, inte alltid är vana att handla upp större entreprenader - där underlättar den nya katalogen med sina enkla och tydliga handlingar. Konceptet med standardiserade förslag ger dessutom flera ekonomiskt fördelaktiga effekter.

- Vi inser att kommunernas ekonomi i många fall kan vara ansträngd och vill erbjuda ett kostnadseffektivt alternativ där vi har tagit hänsyn till såväl kundernas önskemål som det egna produktionsledet, säger Kristian Grimsbo, marknadschef på Flexator.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige