Image
Erik Blix är moderator för Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.
Erik Blix är moderator för Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april. Bild: Emil Dalqvist / Mathias Alm, Sveriges Radio

Nytt fastighetsevent i Borås – 15 april på Borås Kongress

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 15 april arrangerar Fastighetssverige, tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad, seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås, en ny mötesplats för fastighetsbranschen i staden.
Publicerad den 20 Februari 2020

Seminariet hålls på Borås Kongress den 15 april. Det blir en heldag (9–16) med analyser, spaningar och inspiration blandat med panelsamtal och intervjuer.

Globala och nationella utblickar blandas med det regionala och lokala – allt för att ge en heltäckande bild av trenderna på fastighetsmarknaden och näringslivet med fokus på Borås.

Radioprofilen Erik Blix, som har stor erfarenhet av att leda fastighetsevent, är moderator för dagen.

Seminariet arrangeras av Borås stads näringslivsenhet i samarbete med Fastighetssverige och Lokalnytt. Advokatfirman Lindahl är med som partnerföretag.

Du ser programmet växa fram här och du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 22 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4495 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige och lokalnytt.se arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se


Arrangeras i samarbete med: 


Partner:  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY