Image

Ny vice vd i Alpcot Agro

KARRIÄR Vladimir Primak har anställts som vice vd för Alpcot Agro. Primak kommer att påbörja sin anställning för Alpcot Agro den 12 oktober 2009.
Publicerad den 22 September 2009

Han kommer att vara baserad vid Alpcot Agros huvudkontor i Moskva och kommer att ha befattningen som vice vd med tanken att tillträda som vd i Alpcot Agro inom en nära framtid.

Vladimir Primak har en bred erfarenhet från revision och investment banking. De senaste åren har Primak lett flera projekt inom M&A, företagsrådgivning och kapitalanskaffning vid JP Morgan Investment Banking, där han varit baserad både i Moskva och London.

Han har tidigare arbetat vid Rothschild och Renaissance Capital i Moskva och för Ernst & Young i Kiev. Primak har en Magisterexamen i Internationell Ekonomi från Lvov State University och en MBA från INSEAD. Primak är medlem i Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).

Joakim Ollén, styrelseordförande i Alpcot Agro, kommenterar:
- Jag är mycket nöjd att tillkännage rekryteringen av Primak som vice verkställande direktör. Han har en bred erfarenhet inom revision och investment banking ifrån Ryssland, Ukraina och Storbritannien, något som utgör ett viktigt tillskott till Alpcot Agros ledning vid huvudkontoret i Moskva.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige