Image

Ny vd för Stenas utländska bestånd

Karriär Ronald Visscher har utsetts till ny vd för Stena Realty, som äger Stenas utländska fastighetsbestånd.
Publicerad den 21 Januari 2011

Visscher tillträder tjänsten 1 april 2011. Han kommer närmast från tjänsten som strategisk konsult för SEB Investment GmgH. Dessförinnan var han senior adviser på Tishman Speyer. Han efterträder Peter de Ligt som lämnar tjänsten som vd, men kommer att stanna kvar som styrelseledamot i Stena Realty.

- Jag är övertygad om att Ronald Visscher är rätt person för jobbet. Han har de egenskaper som krävs för att leda det affärsdrivna Stena Realty på ett framgångsrikt sätt in i framtiden, säger Christel Armstrong Darvik, styrelseordförande i Stena Realty.

- Jag vill också tacka Peter för hans värdefulla insatser under många år och vi är mycket glada att han stannar kvar som styrelseledamot.

- Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen av Stena Realtys internationella portfölj, säger Ronald Visscher.

Stena Realty har kontor i Holland och Frankrike och omfattar 52 kommersiella fastigheter i Europa och USA och äger även stora andelar i fastighetsfonder i Nederländerna och Kina.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige