Image

Ny vd för Sigtunahem

Karriär Göran Langer ersätter Kicki Björklund som vd på Sigtunahem.
Publicerad den 9 Februari 2015
Göran Langer. Bild: Sigtunahem
Göran Langer.

Göran Langer kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef vid Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen i Sundbybergs stad. Han tillträder vd-posten preliminärt i miten av maj.

Göran Langer har en bakgrund som civilingenjör vid KTH samt lång erfarenhet av fastighetsbranschen med en rad anställningar inom kommersiella fastigheter alltsedan början av 1990-talet, bland annat som affärsenhetschef på Diligentia och marknadsområdeschef på Vasakronan.

- Vi är mycket glada och nöjda över att hälsa Göran Langer välkommen i Sigtunahems organisation. Den bakgrund och erfarenhet Göran har kombinerat med hans personliga egenskaper gör att vi känner att utvecklingsarbetet i Sigtunahem kommer att fortsätta med oförminskad kraft med sikte på att ha Sveriges mest nöjda hyresgäster, säger styrelseordförande Per Lundström (S).

- Jag har alltid drömt om att någon gång få ge min tid, kraft, kunskap och erfarenhet till bostadsbranschen. Att välja var man ska bo, i vilken form och miljö är kanske ett av de viktigaste besluten man tar i livet. Vad kan vara mer motiverande, säger Göran Langer, ny vd på Sigtunahem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Jättepotential få ner vakanserna"

Bolag Grandab är lokal samarbetspartner till Regio. Carl Petre, partner på Grandab, beskriver för Fastighetssverige om det jättearbete som nu ligger framför dem vad gäller att få ner vakanserna i det stora Mölndalsbeståndet. Han beskriver potentialen i området.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY