Image

Ny vd för Sigtunahem

Karriär Göran Langer ersätter Kicki Björklund som vd på Sigtunahem.
Publicerad den 9 Februari 2015
Göran Langer. Bild: Sigtunahem
Göran Langer.

Göran Langer kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef vid Stadsbyggnads- och miljöförvaltningen i Sundbybergs stad. Han tillträder vd-posten preliminärt i miten av maj.

Göran Langer har en bakgrund som civilingenjör vid KTH samt lång erfarenhet av fastighetsbranschen med en rad anställningar inom kommersiella fastigheter alltsedan början av 1990-talet, bland annat som affärsenhetschef på Diligentia och marknadsområdeschef på Vasakronan.

- Vi är mycket glada och nöjda över att hälsa Göran Langer välkommen i Sigtunahems organisation. Den bakgrund och erfarenhet Göran har kombinerat med hans personliga egenskaper gör att vi känner att utvecklingsarbetet i Sigtunahem kommer att fortsätta med oförminskad kraft med sikte på att ha Sveriges mest nöjda hyresgäster, säger styrelseordförande Per Lundström (S).

- Jag har alltid drömt om att någon gång få ge min tid, kraft, kunskap och erfarenhet till bostadsbranschen. Att välja var man ska bo, i vilken form och miljö är kanske ett av de viktigaste besluten man tar i livet. Vad kan vara mer motiverande, säger Göran Langer, ny vd på Sigtunahem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige