Image

Ny chef inom Fastighetsägarna Stockholm

KARRIäR Per Forsling har tillträtt tjänsten som chef för förvaltningsutveckling hos Fastighetsägarna Stockholm. Per Forsling tar därmed över en stor del av de arbetsuppgifter som Ronny Bergens lämnade då han gick i pension i juni.
Publicerad den 30 Juli 2010

Per Forsling har arbetat hos Fastighetsägarna Stockholm sedan 2005, främst med energifrågor. Han är 36 år och utbildad civilingenjör från KTH med mer än tio års erfarenhet av fastighetsbranschen, både som anställd i privat fastighetsföretag och som konsult.

- Jag ser fram emot mina nya utmaningar. Förvaltningsfrågorna har hög prioritet bland våra medlemmar och jag ska göra mitt yttersta för att medlemmarna ska få de bästa förutsättningarna för att förvalta sina fastigheter, säger Per Forsling.

Som chef för förvaltningsutveckling hanterar han frågor av teknisk karaktär rörande exempelvis brandskydd, snö och is på tak, hissar med mera. Han kommer även att ansvara för Fastighetsägarna Stockholms förmånsavtal och ska även fortsättningsvis arbeta med energimarknadsfrågor på nationell och regional nivå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Just nu: En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige