Image

Niras får förlängt lokalförsörjningsavtal med RPS

Bolag Niras har tecknat ett tvåårigt ramavtal med Rikspolisstyrelsen. Uppdraget omfattar att i olika projekt tillsammans med polisen utreda och planera lokalbehov och lokalutformning med utgångspunkt från verksamhet och organisation.
Publicerad den 15 Augusti 2011

Niras ska i sitt arbete beakta verksamhetsmässiga, tekniska, ekonomiska och juridiska aspekter. I uppdraget ingår även projektledning vid ny-, till-, eller ombyggnad av hyreslokaler. Niras har samarbetat med RPS under mer än tio år med fastighetskonsulttjänster kring lokalförsörjningsfrågor och hyresförhandlingar och detta är ett utökat förtroende.

I Polisens organisation ingår förutom Rikspolisstyrelsen även Statens kriminaltekniska laboratorium samt 21 länsindelade polismyndigheter.

- Vi ser fram mot ett konstruktivt och gott samarbete med polisen. Vi har många års erfarenhet av att jobba i uppdrag tillsammans med polisen och har stor kunskap om polisens behov och förutsättningar, säger Sara Hernäng, affärsområdeschef inom tjänsteområde Hyresgästrådgivning på Niras.

Då polisen är verksam på cirka 200 orter i Sverige kommer uppdragen att utföras på olika platser över hela landet. Niras har sju kontor spridda över landet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige