Image

Niras anställer fem personer

Karriär Niras har anställt fem personer till sitt tjänsteområde Hyresgästrådgivning. Affärsområdeschefen Sara Hernäng menar att ytterligare rekryteringar kommer att behöver göras framöver.
Publicerad den 24 Maj 2011
Jesper Elgh. Bild: Niras. Bild: Niras
Jesper Elgh. Bild: Niras.

Jesper Elgh anställs som seniorkonsult med särskilt ansvar för sälj- och affärsutveckling i Göteborgsregionen. Han kommer närmast från Newsec Asset Management, där han har ansvarat för uthyrning och marknadsföring i två fastighetsportföljer.

- Jag kan se en stor efterfrågan av rådgivning till hyresgäster och lokalanvändare i Göteborg, säger Jesper Elgh.

Till Göteborgskontoret har även Henrik Isaksson och Sema Kadir rekryterats.

Båda har studerat till civilingenjör inom lantmäteri vid Lunds Tekniska Högskola.

Niras kontor i Stockholm har anställt Helena Hellström Karlsson – som kommer att hantera hyresavtal i Niras system Lease Manager och Anna Alvemo, som har en kandidatutbildning i fastighetsföretagande från Malmö Högskola och som under de senaste tre åren arbetat som kommersiell fastighetsförvaltare.

- Vi har högt ställda resultat- och verksamhetsmål och för att möta marknadens behov av kvalificerad rådgivning, räknar vi med att göra ytterligare ett flertal strategiska rekryteringar den närmaste tiden, säger Sara Hernäng.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige