Image

DTZ förstärker i Göteborg

Karriär Sema Kadir har anställts på DTZ:s Göteborgskontor för att arbeta med värdering. Hon kommer närmast från Niras.
Publicerad den 11 Oktober 2013
Sema Kadir. Bild: Niras
Sema Kadir.

Sema Kadir har en examen från Lantmäteriutbildningen på Lunds Tekniska Högskola och har de senaste 2,5 åren arbetat på Niras Sweden.

- DTZ har redan idag en stor marknadsandel inom värdering i Göteborg, men vi upplever en stark och ökad efterfrågan och vill därför växa ytterligare. Nu anställer vi inom värdering för att bistå våra kunder i det segmentet, men vi söker just nu också medarbetare för nyckelpositioner inom Capital Markets och Occupier Services/hyresgästrådgivning, säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige.


Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige