Image
Bild: Istock

Niam går in på Bergenmarknaden

Transaktioner Niam har förvärvat en fullt uthyrd kontors- och utbildningsfastighet med ett attraktivt läge i Norges näst största stad Bergen.
Publicerad den 20 Januari 2022
Annons
Image
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen. Bild: Niam
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen.

Fastigheten har ett centralt och attraktivt läge vid havet vid Vågen, ett av de mest trafikerade områdena i Norge. Den har 11 400 kvadratmeter uthyrningsbar yta och en totalrenovering av fastigheten slutfördes 2013.
– Vi är glada över att ha gett oss in på fastighetsmarknaden i Bergen som vi ser stora möjligheter i. Denna fastighet är ett bra komplement till vår nyligen förvärvade fastighet i Stavanger och vi ser fram emot att utöka vår närvaro ytterligare på den norska marknaden, säger Torstein Bomann-Larsen och Thomas Fiskerstrand, Associate Directors Transactions i Norge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare med fokus på investeringar inom fastigheter och infrastruktur.

Sedan start 1998 har Niam erbjudit institutionella investerare möjlighet att genom sina fonder investera i den nordiska fastighetsmarknaden. Med stor erfarenhet och expertis ligger vårt fokus på att identifiera och genomföra förbättringar som skapar de bästa fastigheterna för våra hyresgäster och samhällena där de är belägna med målet att tillgodose både dagens och framtidens behov. De senaste 23 åren har Niam investerat i fastigheter till ett värde överst...

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige