Image
Bild: Istock

Niam går in på Bergenmarknaden

Transaktioner Niam har förvärvat en fullt uthyrd kontors- och utbildningsfastighet med ett attraktivt läge i Norges näst största stad Bergen.
Publicerad den 20 Januari 2022
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen. Bild: Niam
Niam köper en 11 400 kvadratmeter stor fastighet i norska Bergen.

Fastigheten har ett centralt och attraktivt läge vid havet vid Vågen, ett av de mest trafikerade områdena i Norge. Den har 11 400 kvadratmeter uthyrningsbar yta och en totalrenovering av fastigheten slutfördes 2013.
– Vi är glada över att ha gett oss in på fastighetsmarknaden i Bergen som vi ser stora möjligheter i. Denna fastighet är ett bra komplement till vår nyligen förvärvade fastighet i Stavanger och vi ser fram emot att utöka vår närvaro ytterligare på den norska marknaden, säger Torstein Bomann-Larsen och Thomas Fiskerstrand, Associate Directors Transactions i Norge.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige