Image

Newsec förstärker i Stockholm och Malmö

Karriär Newsec rekryterar ett antal nya medarbetare inom rådgivnings- och transaktionsverksamheten i Malmö och Stockholm.
Publicerad den 13 Juni 2011

Nina Warnquist kommer från och med mitten av september att som värderare förstärka Newsecs kontor i Malmö. Hon har i flera år varit ansvarig för fastighetsvärdering i södra Sverige på SBAB. Dessförinnan var hon ansvarig för investeringsbedömning och värdering i samband med köp- och försäljning för södra Sverige på Akelius Fastigheter.

Newsec har även anställt Henrik Jönsson som fastighetsanalytiker till kontoret i Malmö. Han kommer från Fastighetskontoret i Malmö Stad.

Diana Häglund och Linda Graff-Lonnevig kommer att förstärka transaktionsteamet i Stockholm. Diana Häglund har sedan 2004 arbetat som projektledare inom investeringsrådgivningsverksamheten vid Savills Sweden, och Linda Graff-Lonnevig kommer närmast från en roll som projektledare på Savills Sweden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige