Image

NCC och HSB bygger i Ystad

BYGG NCC bygger 18 marklägenheter på Drottning Margarethas väg i det nya bostadsområdet Lilla Tvären i Ystad. Uppdragsgivare är HSB Skåne och ordern är värd 28 miljoner kronor.
Publicerad den 26 Juni 2008

Bostadsrätterna får ytor på 100 kvadratmeter fördelat på tre rum och kök med möjlighet att med enkla medel göra om planlösningen till fyra rum och kök. Alla får stora terrasser, vissa med havsutsikt.

- Vi bygger sex huskroppar med tre lägenheter vardera. Varje lägenhet får förråd, carport och en gästparkeringsplats i direkt anslutning till lägenheten. Dessutom finns extra parkeringsplatser en liten bit bort, säger NCC:s entreprenadchef Lars Bengtsson.

Markarbetet har börjat och i augusti kommer byggarbetet att dra igång. I juni 2009 beräknas lägenheterna vara klara för inflyttning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Så räntekänsliga är bolagen

Lista 25 punkter ner. Så inledde Riksbanken sin första sänkning av styrräntan på åtta år. Med det senaste räntebeskedet för ögonen så har Fastighetssverige tagit en närmare titt på bolagens räntetäckningsgrad för att ta reda på hur räntekänsliga de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige