Image
Bild: Jäger Arén

Nästan hela påbyggnaden i Femmanhuset uthyrd

Uthyrning Hufvudstaden avslutar under hösten projektet Påbyggnad Femmanhuset där toppmoderna och effektiva kontorslokaler har skapats mitt i centrum av Göteborg. Nu har 93 procent av ytorna hyrts ut.
Publicerad den 4 Oktober 2012
Femmanhuset. Foto: Jäger Arén. Bild: Jäger Arén
Femmanhuset. Foto: Jäger Arén. Daniel Massot. Bild: Hufvudstaden. Bild: Hufvudstaden
Daniel Massot. Bild: Hufvudstaden.

I samband med påbyggnaden av Femmanhuset har även entréer och trapphus fått en rejäl ansiktslyftning.

- Vi är väldigt glada över att framgångsrika företag som Advokatfirman Vinge, Carat/Vizeum och Lindex har tecknat avtal för de nyproducerade lokalerna uppe på taket. Just nu pågår en lokalanpassning av Lindex nya kontorslokal där företaget själva är mycket involverade i att skapa sitt nya kontor, säger Daniel Massot på Hufvudstaden.

I dag är allt uthyrt förutom cirka 340 kvadratmeter högst upp i fastigheten. Daniel Massot menar att en kommande hyresgäst erbjuds en unik kontorslokal som är helt anpassad för sin verksamhet och som är både modern, effektiv och kan stoltsera med en fantastisk utsikt.

-Vi har faktiskt blivit ombedda att lämna in ett tävlingsbidrag till Sveriges Snyggaste Kontor med Advokatfirman Vinges kontor. Ett projekt vars slutresultat vi är väldigt nöjda med, där vi tillsammans med Vinge och arkitektbyrån Wingårdhs skapat detta fantastiska kontor. En kommande hyresgäst i påbyggnaden av Femmanhuset har samma möjlighet som Vinge hade att skapa sitt drömkontor på de resterande 340 kvadratmeter i påbyggnaden, säger Daniel Massot.

(I Stockholm är Hufvudstadens nya hyresgäst Medge också nominerade till Sveriges Snyggaste Kontor.)

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Neobos strategi framåt: Först avyttring – sedan förvärv

Bolag Fastighetsbolaget Neobo fortsätter minska sina vakanser och öka sin uthyrningsgrad. Däremot redovisar bolaget ett betydligt lägre förvaltningsresultat under första kvartalet, jämfört med samma period året innan. Bolagets vd, Ylva Sarby Westman, säger till Fastighetssverige: – Vi måste arbeta med alla rader i resultaträkningen om vi ska lyckas.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige