Image
Närhälsan blir ny hyresgäst i Kallebäcks terrasser.
Närhälsan blir ny hyresgäst i Kallebäcks terrasser. Bild: Wallenstam

Närhälsan etablerar sig i Kallebäcks terrasser

Uthyrning Till hösten nästa år öppnar Närhälsan en ny vårdcentral och barnavårdscentral i Wallenstams stadsutvecklingsområde Kallebäcks terrasser. Det blir i det nybyggda kontorshuset i området som Närhälsan etablerar sig på drygt 600 kvadratmeter.
Publicerad den 7 November 2022

– Närhälsans etablering i Kallebäcks terrasser blir ett väldigt fint komplement till området och Kallebäck i stort. Hittills har vi haft glädjen att välkomna drygt 500 nya bostadshyresgäster och kommersiella aktörer som Nordic Wellness, Bico och Cellink till området, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.
– Närhälsan ser fram emot att etablera en ny vårdcentral i detta expansiva område. Kallebäck genomgår en stor förvandling och vi är glada att bli en del av stadsdelens utveckling, säger Monika Beiring, styrelseordförande i Närhälsan.
– Kallebäck är ett snabbväxande område och vi är glada över att snart kunna erbjuda en god nära vård till de som bor och arbetar i denna spännande stadsdel, säger primärvårdschef Annika Leidenhed.

Byggnationen av Kallebäcks terrasser påbörjades 2019. Fullt utvecklat kommer området att omfatta nästan 2 000 nya hem, ny skola, förskola, kontor, restauranger, caféer och närservice. Just nu pågår byggnation av skola, förskola och ytterligare fyra bostadskvarter med fina lokaler i entrévåningarna

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige