Image
Johanna Peltomäki  och Oscar Hallbygård och som går in som franchisetagare för kontoret.
Johanna Peltomäki och Oscar Hallbygård och som går in som franchisetagare för kontoret. Bild: MOHV

MOHV slår upp portarna i Täby

Bolag Mäklarföretaget MOHV öppnar kontor i Täby. Mäklarna Oscar Hallbygård och Johanna Peltomäki går in som franchisetagare för kontoret.
Publicerad den 29 December 2018

MOHV fortsätter sin tillväxtresa och etablerar sitt artonde kontor, nu i Täby. Oscar Hallbygård är en av Täbys mest anlitade mäklare i området och tillsammans med den etablerade mäklaren Johanna Peltomäki kliver de in som franchisetagare för kontoret.

De båda ser mycket positivt på kontorsöppningen och satsar nu ordentligt på att etablera MOHV i Täby och att erbjuda kunderna den bästa mäklartjänsten.

– Vår dröm och vision har alltid varit att skapa en trivsam arbetsplats med ett nytänkande koncept i en expansiv marknad som Täby, säger Oscar Hallbygård.
– Jag har under en lång period varit den mest anlitade mäklaren i hela Täby och vill fortsätta med samma energi och passion tillsammans med vårt eget team. Vi är så fantastiskt glada över samarbetet och att vi får dela resan med MOHV, avslutar Oscar Hallbygård.

– Efter 4,5 framgångsrika år som fastighetsmäklare i Danderyds kommun valde jag att tillsammans med Oscar förverkliga en dröm om att skapa något eget, säger Johanna Peltomäki.
–Täby för mig ligger varmt om hjärtat eftersom jag, liksom Oscar, är uppväxta och alltid har bott i Täby. Området växer också något enormt just nu och att göra denna resa just i Täby tillsammans med MOHV känns för oss helt rätt. MOHV är ett varumärke som vi känner oss hemma med och stolta över. Vi ser fram emot fortsättningen och är taggade att köra igång, avslutar Johanna Peltomäki.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny miljard på kontot – här vill SLP förvärva

Bolag SLP laddar på för nya förvärv. Efter nyemissionen berättar vd Tommy Åstrand var och vilken typ av fastigheter man ska investera den nya miljarden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige