Image
Mipim 2020 flyttas från Cannes till Paris och arrangeras i september.
Mipim 2020 flyttas från Cannes till Paris och arrangeras i september. Bild: S. d'HALLOY/IMAGE&CO

Mipim uppskjutet på nytt

Mipim Det blir inget Mipim i Cannes 2020. Efter att mässan först flyttats från mars till juni meddelar nu arrangören Reed Midem att Mipim 2020 flyttas från Cannes till Paris och från juni till september.
Publicerad den 26 Mars 2020

Mipim 2020 var, efter första flytten, planerat att äga rum den 2-5 juni i Cannes. Nu ändras det till en tvådagarsmässa som arrangeras i Paris i september.
– Situationen kring Covid-19 förändras dagligen och regeringsåtgärderna blir allt mer restriktiva. Det är uppenbart att det inte är möjligt att hålla en stor Mipim-mässa i Cannes i juni med tanke på den snabba spridningen, dess förödande inverkan och osäkerheten kring utveckling av viruset. Eftersom det inte är möjligt att organisera en traditionell Mipim i slutet av detta år, planerar vi det i en annan form under hösten i Paris, plus en digital upplevelse, Mipim Connect. Dessa syftar till att hjälpa branschen att börja återhämta sig och är föregångarna till Mipim i Cannes i mars 2021, säger Filippo Rean, chef för fastighetsdivision på Reed Midem.
– Vi uppskattar det stöd och feedback vi fått från många Mipim-kunder och är tacksamma för deras tålamod och förståelse. Tillsammans med våra partners i Cannes ser vi fram emot att välkomna alla tillbaka till Cannes i mars 2021 för en fantastisk upplaga av Mipim och under tiden hoppas vi att människor håller sig uppkopplade och framför allt håller sig säkra, säger Mipimgeneralen Ronan Vaspart.

Mipim 2021 arrangeras i Cannes 16-19 mars 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige